fbpx

Tietosuojaseloste

Rekisterin pitäjä

Rekisterin yhteyshenkilö on Anne Myllärinen, info(at)vaatelandia.fi. Rekisterin ylläpitäjä on Vaatelandia, Kuusikorvenkatu 1 b 7, 33420 Tampere
Vaatelandia, Y-tunnus 2953418-8

Verkkosivustomme osoite on: https://www.vaatelandia.fi.

Rekisterin nimi

Asiakas- ja markkinointirekisteri

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Tietoja kerätään mm. asiakassuhteen hoitamista, markkinointia ja palvelun kehittämistä varten. 

Henkilötiedot saadaan, kun käyttäjä tilaa viikkokirjeen, lataa jonkin maksuttoman oppaan, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen, liittyy ilmaisiin haasteisiin, workshoppeihin, kilpailuihin tai arvontoihin. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Käyttäjän antamat henkilötiedot tallennetaan asiakasrekisteriimme. Tietoja ei luovuteta muille kuin välttämättömille tahoille. Seuraamme sivuillamme kävijämääriä Google Analyticsin kautta. Käyttäjällä on oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, pyytää muuttamaan niitä tai poistamaan tiedot rekisteristä siltä osin, kuin se on mahdollista.

Tietojen keräämisen tarkoitus

Käyttäjän henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten: asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen, palvelujen toteuttaminen, asiakas- ja kävijätapahtumien varmentaminen, asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen, mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen, Facebookin, Googlen ja sähköpostimarkkinointiin tarkoitettujen työkalujen käyttäminen jälleenmarkkinointiin, tuotteiden ja palvelujen markkinointi sekä tietojen tilastointi ja analysointi sekä kumppanuus- ja affiliatemarkkinoinnin toteuttaminen.

Rekisteri koostuu yllä mainittujen sivustojen, maksuttomien oppaiden tilaamisen sekä erilaisten tuotteiden ja palvelujen ostamisen kautta postituslistalle liittyneistä käyttäjistä. Rekisterin henkilötietoja käytetään yhteydenpitoon sähköpostilistalla oleviin käyttäjiin sekä yrityksen ja asiakkaiden välisen asiakassuhteen hallintaan ja ylläpitoon.

Käyttäjää tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy, että yritys lähettää sähköpostin välityksellä myös suoramarkkinointi-, suoramainonta-, mielipide-, markkinointitutkimusmateriaalia ja/tai muita näihin rinnastettavia osoitteellisia lähetyksiä.

Käyttäjästä voidaan kerätä seuraavia tietoja

Etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero). Rekisteröitymistiedot: käyttäjätunnus ja salasana. Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset sekä peruutustiedot. Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit. Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset. Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaamiset, sivut tai artikkelit joilla käyttäjä vierailee sekä toimintojen ajankohta.

Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Rekisteriin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä myös sähköpostilla info(at)vaatelandia.fi.

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomaketta käyttävä hyväksyy palvelun tietosuojakäytännön sekä tarvittavien tietojen keräämisen, jotta yritys voi palvella käyttäjää parhaalla mahdollisella tavalla.

Evästeet

Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käytetyn laitteen selaimeen. Näin yritys pystyy tunnistamaan kävijän, joka vierailee sivustolla useasti. Jokainen eväste vanhenee tietyn ajan kuluttua, riippuen sen käyttötarkoituksesta. Kaupallisten sivustojen tapaan, yritys käyttää omilla sivuillaan evästeitä.  Käyttämällä yrityksen sivustoja käyttäjä antaa suostumuksen evästeiden käyttöön tällä sivustolla kuvatulla tavalla.

Yritys käyttää seuraavia evästeitä: kirjautumis- ja toimintaeväste, analyysievästeet, kohdistetut- ja mainosevästeet.

Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Sivuston käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Evästeiden poistaminen

Käyttäjä voi poistaa evästeitä selaimesta tai estää niiden käytön. On kuitenkin tärkeää huomata, että päättämällä toimia näin, se saattaa vaikuttaa palveluiden tehokkaaseen käyttöön. Evästeiden salliminen varmistaa sivustomme sujuvamman käytön.

Mikäli käyttäjällä on tili ja sivustolle kirjaudutaan, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit, verkkovalmennukset, maksuttomat oppaat, työkirjat sekä uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen sisältämistä linkeistä. Jos käyttäjä siirtyy linkitetylle verkkosivustolle, hänen tulee tutustua kyseisen verkkosivuston yksityisyydensuojaperiaatteisiin, evästeiden keruutietoihin ja muihin sovellettaviin käyttöehtoihin itse.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Kenelle jaamme tietosi

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Käyttäjän tiedot tuhotaan, kun ne eivät ole enää tarpeellisia käyttötarkoitusta varten.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Sivuston käyttäjällä on seuraavat oikeudet: tiedonsaantioikeus, käsittelyn rajoittamisen oikeus, korjausoikeus, oikeus pyytää henkilötietojesi poistoa, suostumuksen peruuttamisen oikeus ja tietojen siirto-oikeus.
Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterin ylläpitäjää käsittelemästä häntä kokevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä tai muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten.

Minne lähetämme tietosi

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille: verkkokurssialusta ja maksupalveluntarjoaja. Käytämme vain luotettuja sopimuskumppaneita. Kaikki Vaatelandian yhteistyökumppanit noudattavat EU:n GDPR-tietosuoja-asetusta ja muun lainsäädännön asettamia vaatimuksia.
Henkilötietoja voidaan luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Sähköinen rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Jos yrityksen tietoon tulee tietoturvarikkomus, se ilmoittaa siitä asianosaisille käyttäjille, jotta he voivat tehdä tarvittavat suojaustoimenpiteet. Yritys sitoutuu ilmoittamaan asiakkailleen kaikista heidän tilinsä turvallisuutta koskevista asioista ja tarjoamaan heille kaikki tarvittavat tiedot, jotta he voisivat täyttää omat lakisääteiset ilmoitusvelvollisuudet.

Käyttäjän velvollisuudet

Käyttäjän tietojen turvassa pysyminen edellyttää myös, että käyttäjä varmistaa omien tiliensä tietoturvan. Käyttäjän on myös itse varmistettava omien laitteiden turvallisuus.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Palveluiden kehityksen ja lainsäädännön muutosten johdosta pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta. Merkittävistä muutoksista tietosuojaselosteeseen ilmoitetaan rekisteröityneille asiakkaille ehtojen päivityksen yhteydessä.

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä sähköpostilla info(at)vaatelandia.fi.

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 3.1.2019.