Tarinani

Mistä Vaatelandia sai alkunsa..

Hei, olen Anne Myllärinen, stylisti Tampereelta, Vaatelandian perustaja ja pienen pojan äiti. Koulutukseltani olen myös tekstiili- ja vaatetustekniikan insinööri.

Intohimoni on auttaa sinua tunnistamaan ja kehittämään omaa tyyliäsi ja nauttimaan vaatteistasi. Vaatteet voivat joko tuoda tai viedä itsevarmuuden, ja haluan ehdottomasti että ne tuovat sitä. Annan sinulle keinoja, joita seuraamalla pääset kokoamaan unelmiesi vaatekaappia, joka helpottaa jokapäiväistä elämääsi ja tuo siihen iloa.

Yritykseni on perustettu intohimosta ja rakkaudesta vaatteita ja mitä erilaisempia pukeutumistyylejä kohtaan. En välitä niinkään pintamuodista, vaikka seuraan sitä toki. Me kaikki ilmaisemme itseämme vaatteiden avulla, ja tavoitteena onkin, että ne kertovat samaa tarinaa mitä sisimpämmekin kertoo. On inspiroivaa seurata ihmisiä, joilla on hyvin vahva ja tunnistettava tyyli. Niiden takana on varmasti huikea tarina kerrottavana!

Missioni on auttaa naisia tunnistamaan oma tyylinsä, jotta he voivat nauttia vaatteista ja tuntea olonsa hyväksi ja itsevarmoiksi niissä.

Visioni on olla erilaisten tyylien puolestapuhuja, ja luoda toisia kunnioittavaa henkeä maailmaan, jossa jokainen saa pukeutua niihin vaatteisiin, joissa itsellä on hyvä olla kuitenkin toiset huomioon ottaen.

♥ -Anne-

sinun henkilökohtainen tyylimanagerisi

Tilaa Tyylikirje

 

Haluatko päästä Vaatelandian sisäpiiriin, jossa sähköpostiisi tipahtaa silloin tällöin hyödyllisiä vinkkejä pukeutumiseen ja tyyliin liittyen?

Paina alla olevaa painiketta, niin pääset ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi. Voit perua viestien tulon milloin tahansa.